Om Ludicrum

Grunnen for denne (snart lanserte) nettbutikken er to ungdommelige (dog voksne) herremenn og småbarnsfedre med felles sans for humor, film, musikk og satire. Mye av dette gjør seg bra på T-skjorter – som vi også synes er gøy. Derfor startet vi Ludicrum, som er latin for `gøy`, med intensjonen om å gjøre livet litt mer moro for de mange som er som oss. Vi kaller oss Ludicrummers, og ser på alle potensielle likemenn som Ludicrummere og en del av the Ludicrum Society.

Vår visjon

Fordi det er gøy!

Det er faktisk så enkelt… T-skjorter og design kan være en del av personlighet, identitet eller fellesskap. Det kan være et standpunkt eller et samlerobjekt. Vi vil lage alt det! Og vi ønsker alle velkommen til Ludicrum Society – hjemmet til satiriske T-skjorter

Maskoten Ludifox. Illustrasjon.Men hva i all verden har en rev med gøy å gjøre?

Ingen verdens ting, egentlig… Vi bare synes denne reven så artig ut. Så vi adopterte ham, og nå har han blitt Ludifox – kjennemerket på Ludicrum! Han pryder hver eneste T-skjorte som forlater Ludicrum, og er en viktig del av the Ludicrum Society!

Hva er konseptet bak Ludicrums T-skjorter?

Eksklusivitet, satire og samhold. Vi lager våre produkter under konseptet 1in10; Hvert design trykkes i kun 10 eksemplarer – på verdensbasis! Les mer om konseptet 1in10.

I tillegg ser vi på alle med felles interesse for satire, T-skjorter og samlerobjekter som en del av oss alle i the Ludicrum Society. Vi er alle Ludicrummere! Les mer om the Ludicrum Society.

Hvem står bak?

Ludicrum er en merkevare/klesmerke som driftes og eies av Ludicrumedia AS.

Henvendelser kan rettes til:

Ludicrum by Ludicrumedia AS
Fangebakken 24, 1788 Halden
hello@ludicrumedia.com / www.ludicrumedia.com

Hopp til verktøylinje