Fantasy Manager: Pogback!

Vi vurderte det sterkt, men tok ikke sjansen: skal man sette Pogba inn på laget og tilbake som kaptein? Svaret var egentlig: JA! (12p.) Istedet ble det nok en runde med Kaptein Kane med 1 (read it and weep) skarve poeng, og en Aguero som ikke spilte i det hele tatt. De som hadde valgt Salah derimot – har grunn til å feire! Han tok 1600% mer poeng en Kane, og skaffet bl.a. Oddkin en plass i Ludicrums Society topp 10. Egil er nå dalende på vei nedover fra Jostein og Raymond som har plassert seg godt på toppen. Ikke overraskende har Kenneth med El Poco Poco sakte, sakte, men sikkert sneket seg opp til topp tre – og blir nok en viktig person i kampen om topplassene de neste ukene. Marius er kanskje snart å se i topp 10..? Den som spiller får se…

Legg igjen en kommentar

Hopp til verktøylinje