Gi bort en valgfri T-skjorte som gave

En Ludicrum-T-skjorte er en passende gave i særs mange anledninger. Men, det kan være vanskelig for gavegiveren å velge den perfekte T-skjorten til gavemottakeren. Vi har løsningen; digitale gavekort!

Hvis du ønsker å gi bort en gave, kan du nå kjøpe et gavekort på en eller to T-skjorter i nettbutikken. Gavekorter er digitalt, hvilket betyr at du får en kode på gavekortet som mottakeren skriver inn i rabattkodefeltet i handlevognen etter han har valg seg sin T-skjorte. Du vil også få tilsendt et eksklusivt printet gavekort som passer perfekt til hånd-til-hånd overlevering i eksempelvis et bursdagsselskap!

Klar, ferdig, bestill

Har du hørt nok. Du bare MÅ ha et gavekort du kan gi vekk til en som fortjener det? Ingen fare, hopp over til kleskompaniet og kjøp et Ludicrumgavekort!

Legg igjen en kommentar

Hopp til verktøylinje