Ludicrum kickstartes – takket være dere!

Kjære Ludicrummere!

Vi bøyer oss ærbødigst for våre felles T-skjorte-elskere. 14 dager før fristen utløper, har såpass mange av dere forhåndsbestilt at vi har nådd målet vi satt på Kickstarter; 5000,- kroner er forhåndsbestilt, og noen av kronene er i tillegg ren støtte til et prosjekt satt i gang kun fordi det er gøy – og det gjør det bare ENDA gøyere!

Tusen takk til alle som har sørget for at vi får en fin start på produksjonen vår! Husk, neste mål er 7.500,- kroner! Når vi det på Kickstarter, lover vi å slippe nettbutikken med 10% på alle varer i en uke! (Dere som har forhåndsbestilt og får en rabattkupong sammen med den nye T-skjorta deres, får selvfølgelig bruke denne uansett!) Fortsett å dele på Facebook, tipse oss, korrigere oss, ha det gøy sammen med oss og jobbe for å nå enda et mål, så vi kan gjøre dette EEEEEEENDA litt gøyere!

Vi gleder oss til å kunne sende ut de nye T-skjortene om et par måneder!

En tanke om “Ludicrum kickstartes – takket være dere!

Legg igjen en kommentar

Hopp til verktøylinje