Jeg vil hjem til jul

mariusIkke nok med at vi designer t-skjorter, vi lager også musikk.

Vi skriver begge musikk, både litt hver for oss og litt sammen, og forhåpentligvis kan felles Ludicrummere snart meske seg med sangen «Midtlivskrise»…

Men, denne gangen var det Marius’ julesang «Jeg skal hjem til jul» som skulle spilles inn i det lokale prestisjestudioet Athletic Sound.

Marius’ søskenbarn Henriette har arrangert en god del julekonserter tidligere, ofte med Marius som deltagende vokalist og gitarist, og for noen år siden skrev han låta «Country Christmas» til en av konsertene. I forbindelse med 10-årsjubileet for Henriettes julekonserter ønsket vi å ha med denne låta igjen, men teksten var gått fortapt i den store datanedturen et par år tidligere. Dermed ble det skrevet en ny, norsk versjon av sangen, som hadde urpremiere i Tistedal kirke julen 2015.

julihaldenTorkhild Lindskog snappet opp sangen, og spurte om vi kunne tenke oss å ha den med på CDen Jul i Halden 2016. Dette var det vanskelig å si nei til, så Marius huket tak i Egil for litt arrangement og lystige toner. Dermed fikk vi gleden av å dedikere en hel dag til musikalske krumspring, banjo- og tubatoner og en flunka ny julesang som debuterer i slutten av november 2017. Følg med på Jul i Haldens facebooksider for mer informasjon om muligheten til å kjøpe platen – og støtt en god sak mens du gjør det! Alt overskudd går til Frelsesarmeen i Halden og Tistedal.

 

En tanke om “Jeg vil hjem til jul

Legg igjen en kommentar

Hopp til verktøylinje